CFTC kan ikke finde lederen af ​​en næsten 150 millioner dollars BTC-fidus

Commodity Futures Trading Commission ( CFTC ) siger, at den har problemer med at finde en mand ved navn Benjamin Reynolds, en person, der angiveligt er ansvarlig for et bitcoin- tyveri på $ 147 millioner eller mere.

CFTC prøver at finde en påstået svindler, der er MIA

Reynolds indledte først svindlen i 2017. Som direktør for cryptocurrency-investeringsselskabet Control Finance i Storbritannien forsøgte Reynolds oprindeligt at få folk om bord ved at garantere et afkast på 45 procent eller mere på hvad de investerede. Dette burde have været det første røde flag for alle, der ønsker at blive involveret.

Som vi har set tidligere, er der intet i krypturummet, der nogensinde kan garanteres. Heck, der er intet, der kan garanteres, når det kommer til investeringsperioden , skønt crypto sandsynligvis er endnu mindre stabil sammenlignet med aktier, obligationer og andre værdifulde aktiver. Cryptocururrency har udstillet high-end-volatilitet i fortiden, hvilket betyder, at de er lige så i stand til at gå ned, som for at blomstre og flyve gennem rummet.

I 2017 oplevede for eksempel bitcoin-handel på det hele tiden på næsten $ 20.000, men året efter faldt valutaen med mere end 70 procent, da Thanksgiving havde rullet rundt. Vej og smerte føltes af stort set alle, der havde valgt at investere i de senere måneder, men desværre er dette undertiden navnet på spillet, når det kommer til digitale aktiver.

Domstolens dokumenter antyder, at de oprindelige investeringsresultater fremlagt af Control Finance var positive og bragte kundernes tilfredshed. Virksomheden var dog ikke ansvarlig for nogen af ​​handlerne og indsamlede ikke afkast på disse handler, så hvilke økonomiske resultater gjorde kunderne så glade, og hvem var den ansvarlige part?

Oprindeligt opererede virksomheden fra maj til september 2017. I løbet af den sidste måned tog virksomheden beslutningen om at lukke ned, skønt ledere på dette tidspunkt havde akkumuleret mere end 22.000 bitcoin-enheder fra intetanende klienter. I sin beslutning om at lukke, offentliggjorde virksomheden en meddelelse om, at alle deres kunders penge var sikre og ville blive returneret i rette tid. Det har været tre år, og ingen har set engang et nikkel af deres penge.

Juridiske meddelelser kommer

Efter adskillige klager besluttede CFTC endelig at handle mod Reynolds og Control Finance og hævdede, at virksomheden opererede gennem skyggefulde taktikker og byggede en fidus, der var værd over 140 millioner dollars, da 2017 sluttede. Da Reynolds mangler i aktion, har CFTC ikke haft andet valg end at forkynde juridiske meddelelser gennem aviser i Det Forenede Kongerige, hvor han angiveligt er hjemmehørende, i håb om, at han får en vind fra sin „ønskede stat“ på denne måde.

Agenturet siger, at det vil fremlægge en generel indsigelse mod Reynolds i slutningen af ​​august i år.