Muziekberoemdheid Murda Beatz grijpt Bitcoin, mogelijk gedreven door Pomp’s tweets

Grammy Award-winnende muziekproducent, DJ en songwriter Murda Beatz heeft getweet dat hij nu eigenaar is van Bitcoin; het zou het resultaat kunnen zijn van de tweets van Anthony Pompliano
Muziekberoemdheid Murda Beatz grijpt Bitcoin, mogelijk gedreven door Pomp’s tweets
Omslagfoto via www.murdabeatz.com

Murda Beatz betreedt Bitcoin

Murda Beatz (wiens echte naam Shane Lee Lindstrom is) heeft op Twitter aangekondigd dat hij Bitcoin heeft verworven en daarmee opnieuw een millennial wordt die de regel bewijst dat zijn generatie de voorkeur geeft aan cryptocurrencies als investeringsinstrument.

Murda Beatz betreedt Bitcoin

Eerder vandaag tweette de Canadese ster uit de muziekindustrie Murda Beatz dat hij Bitcoin in handen had gekregen en een nieuwe muziekster in de cryptogemeenschap was geworden. Hij werd geboren in 1996 en is daarmee 26 jaar oud.

In zijn tweet tagde Murda Beatz de gerenommeerde Bitcoin-advocaat en financieel expert Anthony Pompliano, wat kan betekenen dat de producent werd beïnvloed door Pomp’s constante tweeten over het vlaggenschip cryptocurrency en zijn populaire podcast.

De cryptogemeenschap gaf Beatz een warm welkom in de commentaarthread onder zijn tweet.

Niet de eerste cryptohouder uit de muziekindustrie

Een paar jaar geleden toonden ook andere muziekberoemdheden interesse in cryptocurrencies – Monero in het bijzonder. In 2017 accepteerden sommige beroemdheden XMR voor hun albums en merchandise tijdens de feestdagen.

Onder hen waren Morrissey, Marilyn Manson, Alice Cooper, Motorhead, Roger Waters, Slayer, Bush, Scorpions en anderen.