Top Crypto Analyst Tracks Bitcoin, Ethereum en XRP Trajectories After Big Breakout, Says Two Small Cap Altcoins Set to Soar

Analist Michaël van de Poppe beoordeelt de crypto-markten terwijl Bitcoin zijn grote doorbraak boven de 20.000 dollar voortzet.

De populaire handelaar zegt dat BTC net begonnen is en wijst op de toenemende steun van institutionele beleggers als basis voor de ondersteuning van de topcryptokringen.

„Dit is een belangrijke factor, maar het is belangrijker dat de markt volwassener wordt.

Meer opties voor grotere spelers om geld toe te wijzen aan crypto… deze all-time high is het begin van de cyclus.“

Als het op één na grootste crypto-activum Ethereum zijn dynamiek kan behouden, zegt Van de Poppe dat een rally naar $1.000 waarschijnlijk is.

Maar als BTC zich onder de $20.000 terugtrekt, verwacht hij een daling in het $440-gebied.

„Ethereum gaat omhoog, deels door Bitcoin en deels door het feit dat er CME futures zullen worden gelanceerd in 2021, wat op de lange termijn massaal bullish is“.

De analist zegt dat XRP zijn eerste koersdoelpunt heeft bereikt na het wegspringen van de steun op het $0,45 niveau. Hij zegt dat het volgende niveau van weerstand nu rond de $0,65 ligt.

„Ripple heeft een massale retracement gezien na die piekhoogte van $0,75. Hogere tijdsbestekken (dagelijks) hebben we de $0.45-0.48 zone als steunzone gestructureerd. Nu is het 14% omhoog sinds dit gebied. Vrij fatsoenlijk.

Van de Poppe volgt ook een paar altcoins waarvan hij denkt dat ze potentieel vooruit kunnen gaan.

Hij heeft zijn altcoinblootstelling de laatste weken verhoogd en kijkt naar een belangrijke doorbraak voor de hoge verwerkingscrypto-activa Zilliqa (ZIL), die momenteel bij ongeveer $0.037 volgens CoinMarketCap is.

Zijn eerste doelwit is het $0,047 tot $0,051 gebied, en zijn tweede is het $0,07 tot $0,076 gebied.
Bron: Michaël van de Poppe

De analist is ook bullish op het slimme contractplatform Elrond (EGLD).

Hij zegt dat handelaren het ideale ingangspunt in het $17 tot $18 bereik kunnen hebben gemist. Op dit punt zegt Van de Poppe dat een test van de asset’s all-time high op $25.38 slechts een kwestie van tijd is.

Hij verwacht een beweging naar het $28 tot $30 gebied.